donderdag 1 december 2022

Marthe De Pillecyn valt iets op bij de Nederlandse K3-fans

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn weer bezig. ‘Vleugels’, het nieuwe liedje is net uit. Ze zijn druk bezig met de ‘Kom Erbij’ tournee in Nederland. Binnenkort schitteren ze in ‘Liefde voor Muziek’ en daarnaast verwacht Hanne haar eerste kindje.

Afgelopen weekend zijn de eerste optredens van de Nederlandse tour begonnen in Den Haag. K3 reist nog tot december door het hele land en Marthe heeft toch al iets opgemerkt bij de Nederlandse fans.

“De Nederlandse kids zijn minder terughoudend, ze helpen mee als ze dingen zien en horen”, vertelt Marthe aan Shownieuws. “Het is dan een beetje awkward als ze geen antwoord geven als je een vraag stelt”, gaat ze verder. Of ze hiermee verwijst naar Belgische fans, vermeldt ze niet.

Julia is het er ook mee eens. “Het verschil in publiek is wel merkbaar. In Nederland zijn de kinderen luider en duiken ze echt mee in het verhaal en roepen ze van alles”, vertelt de Nederlandse. “Dat is heel leuk, daar krijg je heel veel energie van.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws