dinsdag 24 mei 2022

Mathias Vergels deelt passie met zijn vriendin: “Voor haar was het de eerste keer”

Mathias Vergels, bekend uit ‘Thuis’, werkt ook hard aan zijn zangcarrière. Met de ‘Straatsteen’ kennen we vrijdag al de singles uit zijn debuutalbum ‘Waar is Mathi?’.

Met ‘Straatsteen’ koos Mathias Vergels voor een gevoelige, midtempo ballade. Bij het nummer hoort een aangrijpende videoclip met een wel heel speciale gastrol voor zijn collega en partner Lynn Van den Broeck.

“De beelden vertellen het verhaal van een koppel dat samen op restaurant gaat. De man heeft een doosje met een ring erin op zak”, vertelt Vergels over de videoclip. “Wat zijn bedoeling is en hoe het afloopt, kom je te weten als je kijkt naar de clip. Ik wil de afloop nog niet vertellen, maar de beelden zijn best confronterend.”

“Voor Lynn is het de eerste keer dat ze effectief meespeelt in een videoclip”,  gaat Mathias verder over de videoclip. “Toen ik haar het verhaal vertelde dat regisseur Jonas Duchi in gedachten had,  was ze helemaal mee en zag ze het direct zitten. Als partners zitten we in elkaars bubbel, dus dat was ook nog een bijkomend voordeel.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws