zondag 4 december 2022

Matt heeft boodschap voor ‘Big Brother’-bewoners na exit met 15.000 euro

Vanochtend werden de overblijvende zes ‘Big Brother’-bewoners in de woonkamer samengeroepen. Matt was nog steeds afwezig.

De bewoners kregen het dreigende geluid van de liveshow te horen en kregen hun nieuwe groepspot te zien. Die bedraagt nu 15.000 euro minder dan gisteren. Het is dus helemaal duidelijk: Matt is vertrokken met wat zakgeld.

Vervolgens krijgen de bewoners ook Matts testament te zien. “Zoals velen hebben gezegd: ‘Denk ook eens aan jezelf.’ Dat heb ik nu gedaan”, begint Matt. “Als het spel zou gaan zoals het zou zijn gegaan, wie weet hoelang ik dan nog in het huis had gezeten.”

“Wellicht had ik dan een exit gehad met 0 euro. Nu heb ik een zelfgekozen met 15.000 euro. Ik hoop dat jullie me daarin begrijpen en sorry voor de pot. Maar ik denk dat voor mij echt het beste was”, besluit Matt.

“Ik waardeer jullie zo erg”

Hij wil natuurlijk zijn medebewoners nog bedanken. Met in het bijzonder Jill. “Weet dat je echt een speciaal persoon voor me bent”, richt hij zich naar haar. “Geen enkel woord kan jou beschrijven. Er zijn niet veel mensen die me zo hebben weten te raken.”

Ook “grote broer” Nick krijgt een shoutout. Naomi en Michel wil Matt dan weer bedanken voor de kennis die hij door hen heeft opgedaan. “Ik waardeer jullie zo erg”, wil hij iedereen nog laten weten. “Win die finale. Ik blijf kijken, maak me trots.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws