donderdag 8 december 2022

Maureen Vanherberghen verrast lief Sieg De Doncker met foto in lingerie terwijl ze 4 maanden zwanger is

Maureen Vanherberghen kreeg het voorstel om te poseren in lingerie. Daar heeft ze toch even over moeten nadenken, maar ze straalt. En wil hiermee ook een voorbeeld zijn voor andere vrouwen, want ze doet het zonder retouches.

“Ik pis in mijn broek. Dat moet zowat het eerste geweest zijn wat ik dacht toen ze me vroegen om met mijn half blote lijf voor een fotograaf te poseren. Jamais. Hallo. Zijde goed?! En wacht is, ik ben dan ook 4 maand zwanger. Dus wie weet hoe zie ik er dan uit. Kent ge zo ne salami in een touwtjesnet. Dat beeld dus.?”, schrijft ze op Instagram.

Maar dan kwam er een ander gedacht voorbij: “Effe in- en uit ademen. Want… wil ik niet die vrouw zijn op het strand waarvan ik dacht “zalig dat die haar van niks iets aantrekt!” Ben ik het niet die denkt “awel ja!” als ik een andere griet #samenbodydifferntpose zie posten. Ik ben het toch die naast me neer wilt leggen wat anderen ervan vinden. Moet ik geen voorbeeld proberen zijn voor andere meisjes en vrouwen die mij dagelijks horen of zien.”

Maureen beslist om de shoot te doen. ”Pas op, ik trek ook mijn penske in voor de foto. En ik balanceer ook geregeld tussen chippekes eten en een toerke gaan lopen. Je mag zeker aan dat lijf werken. Maar maak er voor u het beste van. Laat het u niet tegenhouden om te leven potverdekke.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws