maandag 26 september 2022

Maxime Meiland laat in haar luxueuze nieuwe woning kijken: “Onwijs veel vragen gekregen”

Maxime Meiland en haar vriend Leroy kochten een nieuw huis in Noordwijk. En omdat ze zoveel vragen kreeg over het huis, leidt ze iedereen maar even rond in haar droomwoning.

Op Instagram plaatste Maxime een filmpje waarin ze haar nieuwe huis toont. “Welkom, kom maar lekker binnen. Ik heb onwijs veel vragen gekregen ‘Hoe wonen jullie in Noordwijk’ en het is nog niet in de uitzendingen gekomen dus neem ik jullie even mee”, verwelkomen Maxime en dochtertje Claire iedereen op hun home tour. 

We zien ook onmiddellijk het bolle buikje van Maxime Meiland. Een tweede dochtertje is op komst. De keuken en woonkamer zijn mooi gedecoreerd met overwegend zwarte meubelen. Boven is de aankleding iets lichter gehouden. We mogen zelfs tot in de gigantische badkamer meekijken. 

Natuurlijk is de kamer van Claire de kleurrijkste en meest origineel. Niet veel kinderen kunnen zeggen dat ze in een huisje slapen. En en suite heeft ze haar eigen badkamertje. “Aan de babykamer zijn we nog niet begonnen, maar er staan alvast enkele spulletjes”, aldus Maxime. Toch leuk om even mee te kijken.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws