dinsdag 24 mei 2022

Miguel Wiels reageert voor het eerst na ophef rond K3 optreden

K3 droeg zaterdag een lied op aan de politiek, waarin ze hekelen dat de versoepelingen steeds maar uitgesteld of ingetrokken worden. Vooral het feit dat juist K3 dit lied brengt zorgt voor ophef. Miguel Wiels geeft alvast wat uitleg in het VTM nieuws.

Miguel Wiels verdedigt het optreden in het VTM nieuws: “Het is helemaal geen statement van K3. Het is een tekst die is gemaakt door de twee presentatoren van het tv-programma en ik zag daar totaal geen kwaad in.”

“Dit hoort thuis in een concept dat in Nederland heel bekend is en Nederlanders nemen hier totaal geen aanstoot aan. Ik heb alleen het gevoel dat de Belgen voor dit soort humor nog niet klaar zijn ofzo.” 

Maar liefst 1.6 miljoen Nederlanders keken gisteren naar de uitzending. Miguel begrijpt dat K3 een heel braaf imago heeft en het is ook allemaal onschuldig bedoeld, vertelt hij.

“Wij kennen K3 als een kindvriendelijke groep, maar het zijn zangeressen van vlees en bloed die echt heel veel humor en zelfrelativering hebben. Het was gewoon om te lachen.”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws