zaterdag 13 augustus 2022

Miguel Wiels stopt kort na Klaasje bij K3: Wisten ze van elkaars beslissing?

Miguel Wiels stopt als componist bij K3. Dat nieuws werd woensdagochtend bekend gemaakt door Miguel Wiels zelf op zijn Instagram. Maarten en Dorothee van Qmusic belde hem op tijdens de Ochtendshow.

“Toen Klaasje het mij persoonlijk kwam vertellen dat ze van plan was om uit K3 te stappen, toen speelde ik ook al lichtjes met dat zelfde idee. Dus het is eigenlijk best grappig dat we alle twee met dat idee speelden, maar dan totaal los van elkaar.” 

“Er is geen enkele rancune tegen niemand. Ik ben heel blij om samen te werken met Studio 100 en ik hoop dat in de toekomst ook nog te kunnen gaan doen.” 

“En de meisjes waren geweldig, alle zeven. Ik heb me met al de meisjes ongelooflijk goed geamuseerd. Ik heb met hen allemaal fijne en leuke dingen kunnen doen. Ik ben alleen maar dankbaar voor die fantastische periode in mijn leven.”

Wie zijn opvolger wordt, weet Miguel Wiels nog niet. “Dat weet ik niet, het is niet aan mij om mijn opvolger te kiezen.” Dorothee ziet het al helemaal voor zich: “Met een grote show ‘Miguel Wiels zoekt Miguel Wiels’ op VTM”, stelt ze voor.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws