dinsdag 5 juli 2022

Milow verscheurd door uitersten na lancering nieuwe single: “Hem verliezen dat is keizwaar”

Milow lanceert zijn nieuwe single ‘ASAP’ en in plaats van gelukkig te zijn en te genieten van dit spannend moment, rouwt hij om zijn vriend en drummer Oscar Kraal.

Zijn folkgitaar klinkt zuiders en ‘ASAP’ doet verlangen naar dansen en feest. “Eigenlijk wilden we het pas tegen de zomer uitbrengen. Maar ineens besefte ik dat mensen dat zomergevoel nu al nodig hebben”, aldus de artiest.

“Mensen krijgen meestal stress wanneer dat woord verschijnt in een mailtje van hun baas. En dat wilde ik graag omdraaien.”

Terwijl ‘ASAP’ zich in de hitlijsten nestelt, rouwt zanger Milow om zijn vriend en drummer Oscar Kraal die hij twee weken geleden verloor aan pancreaskanker.

“Het nummer was uit en plots stond ik op zijn begrafenis. Ik schrijf momenteel een song over hem, om het glas te heffen op zijn leven”, zegt Milow bij Het Laatste Nieuws

“De luchtigheid van mijn nieuwe single en de dood van een van mijn beste vrienden, dat zijn twee uitersten. Hem verliezen, dat is keizwaar. We hebben samen een dag in de studio doorgebracht voor hij gestorven is, waardoor mijn drummer te horen zal zijn op mijn nieuwe album. Toen hebben we ook veel foto’s genomen samen.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws