donderdag 1 december 2022

Nathalie Meskens heeft belangrijk nieuws over haar muzikale carrière

Het gaat hard voor Nathalie Meskens. Naast de presentatie van ‘Beste Kijkers’ maakte ze afgelopen zomer ook haar debuut als zangeres.

Afgelopen zomer zagen we Nathalie Meskens aan het werk tijdens haar allereerste optreden op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.

‘You Knocked Down My Walls’ is de titel van haar debuutsingle. De reacties zijn heel positief zegt Nathalie in HLN. “Ik heb altijd geweten dat je een goede zangeres zou zijn én dat je je eigen nummers zou schrijven. Alleen heb ik 40 jaar moeten wachten tot je de ballen had om het eindelijk uit te brengen. Ik ben blij dat je het gedaan hebt”, klonk het onder andere bij familie en vrienden.

Intussen werkt Nathalie al aan een opvolger. Waarover de song zal gaan blijft nog even geheim. Al wil Nathalie er toch al iets over kwijt. “Ik wil dat al mijn nummers autobiografisch zijn, want anders had ik 20 jaar geleden al zangeres kunnen worden. Al van jongs af aan schrijf ik mijn eigen nummers en ik wil het echt op die manier proberen.”

Eind oktober komen we te weten waarover de nieuwe single zal gaan. Als alles volgens plan verloopt wil Nathalie tegen de jaarwisseling ook een eerste EP uitbrengen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws