maandag 21 juni 2021

Niels Destadsbader verklapt dramatische gevolgen van ereburger worden van Deerlijk

Niels Destadsbader is zonder twijfel de meest trotse West-Vlaming. Zo werd de zanger in 2019 tot ereburger van Deerlijk gekroond. En dat had gevolgen, namelijk 3 gebroken rugwervels. 

In ‘The Voice’ haalde Niels Destadsbader meermaals zijn dialect boven om kandidaten te overtuigen wanneer ze uit West-Vlaanderen afkomstig waren. Het was dus voor hem een hele eer om ereburger van Deerlijk te worden in 2019.

En dat vierde de zanger met heel veel bier in zijn stamcafé, vertelt de zanger tijdens Marathonradio. “Rond een uur of vier in de ochtend legt mijn broer een plaat op van zijn lievelingszanger Paul Severs ‘Dansen in de discotheek’  en ik zoek de dichtstbijzijnde kruk op om daarop te dansen. Maar plots lag ik op de grond.”

“Tot zover het grappige verhaal, want het was veel erger dan iedereen dacht. Toen ik bleef liggen is een vriendin naar mij gekomen en die zag dat het niet goed was.” Uiteindelijk is Niels afgevoerd met de ambulance en bleek dat hij drie rugwervels gebroken had. Die zomer zou hij niet meer kunnen optreden, maar Niels is nog steeds trots op zijn ereburgerschap.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws