maandag 26 september 2022

Nog twee extra toppers komen in actie van de finale ‘The Voice’

Vrijdagavond mag één van de vijf finalisten van ‘The Voice’ zich winnaar noemen van dit seizoen. Hij of zij zal Ibe Wuyts opvolgen, 25.000 euro op zak steken en een single mogen opnemen.

Koen Wauters en Natalia hebben elk nog twee kandidaten in de running. En Niels Destadsbader, die noodgedwongen van thuis uit moet supporteren, heeft met Nanau ook nog een finalist te coachen. 

De vijf finalisten beginnen de avond samen met ‘Someone To You’ van Banners. Daarna brengen ze allen een individuele song om de kijkers thuis te overtuigen en wordt het groepje herleid van 5 naar 3 finalisten. 

Tijdens de superfinale is het aan die 3 toptalenten om kijkend Vlaanderen een laatste keer te overtuigen met een zelfgekozen best of-nummer uit de wedstrijd. Degene die dan de meeste stemmen verzamelt van het publiek, wordt uiteindelijk dé Voice.

Naast de vijf finalisten zullen nog twee toppers in actie komen tijdens de finaleuitzending. Niemand minder dan Nederlander Marco Borsato gooit alle remmen los met zijn single ‘Hef Je Glas’. En Metejoor en de Nederlandse Babet zullen samen hun hit ‘1 Op Een Miljoen’ brengen. Een  wervelende show vol talenten staat ons te wachten.

Finale ‘The Voice van Vlaanderen’, vrijdag 28 mei om 20u40 bij VTM

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws