maandag 28 november 2022

Noodlot slaat toe voor Junior in ‘Château Planckaert’: Christa en Eddy Planckaert in shock door ongeluk

Het begint allemaal heel vrolijk. Junior heeft zijn vrienden uitgenodigd en ze gaan wat crossen met de motor. Maar dan komt hij ten val. Het verdict is hard en Junior moet een spoedoperatie ondergaan.

Christa en Eddy analyseren ‘s avonds nog even samen wat er allemaal gebeurd is. Christa en Eddy zijn nog in shock door het gebeuren.

“Je weet niet wat er aan de hand is als ze aan de deur komen en zeggen dat Junior gevallen is. Ik vroeg: En is het erg? ‘Denk dat we de ambulance moeten bellen, want hij blijft liggen’. Junior had veel pijn.”

Eddy denkt na over de complexe breuk. “Zijn been is helemaal door. Het is net onder zijn knie dat zijn been gebroken is. Het is op het dikste van zijn been volledig door. Als het een centimeter hoger was geweest, had het nog veel slechter geweest.”

“Hij lag daar als ik toekwam, Junior was in shock en ik vroeg: heb je ergens anders nog pijn? En ik was heel blij toen hij zei: ‘Nee, het is alleen mijn been’. Als ze vallen, moet je oppassen. Hij kon ook iets aan zijn rug hebben.”

Château Planckaert, Zondag om 20.00 uur op Een.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws