donderdag 6 oktober 2022

Ongezien: koningin Elizabeth neemt maatregelen na ‘onwaarachtige uitspraken’ van Harry en Meghan

De Britse koningin Elizabeth (95) heeft tot nu toe altijd getracht om de vrede te bewaren in de controverse rond prins Harry en Meghan Markle. Nu, na de geboorte van Lilibet, is ze echter “tot het uiterste gedreven”, aldus een insider.

De strategie van het Britse koningshuis was tot nu toe altijd ‘never complain, never explain’: niemand hoeft te weten wat er zich juist afspeelt achter de schermen. Maar nu is de Queen het zat: ze heeft genoeg van de ‘onwaarachtige uitspraken’ van prins Harry en Meghan Markle.

Zo vertelden Harry en Meghan dat ze de koningin hadden opgebeld en toestemming hadden gevraagd om haar koosnaampje Lilibet te gebruiken voor hun baby. Volgens een royaltyexpert is dat echter niet waar: ze is wel opgebeld, maar dat was enkel om haar te melden dat ze die naam zouden gebruiken.

Ze heeft een drastische maatregel genomen: vanaf nu mogen haar paleismedewerkers wél reageren op geruchten over het koningshuis. Dat betekent dat we binnenkort misschien een statement over Lilibet mogen verwachten.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws