dinsdag 24 mei 2022

Ophefmakende beschuldigingen aan adres van broer André Hazes over Roxeanne

Rachel Hazes, André, Roxeanne, Monique Westenberg, allemaal hebben ze wel regelmatig een moeilijke relatie met elkaar, die ze dan in de media uitvechten. Maar ook in de familie van André Hazes senior rommelt het al lang heel zwaar.

Rachel Hazes heeft geen goede verstandhouding heeft met de meeste leden van de familie van haar overleden man André Hazes senior. Van de broers en zus van André heeft Rachel alleen contact met jongste broer Theo Hazes.

Ook Theo heeft geen contact met zijn familie. “Dat had André ook niet”, zegt Theo in Story.. Maar na het overlijden van zijn iconische broer moest Theo het ontgelden en werd hij zwaar door het slijk gehaald door de andere broers en zus. “Toen ben ik van de meest vreselijke dingen beschuldigd.”

“Er kwamen anonieme berichten via de fansite van André binnen, dat ik een verhouding met Rachel zou hebben gehad en Roxeanne mijn dochter was! Rare berichten. Ik ben erachter gekomen dat mijn familie die berichten had gestuurd, hun IP-adressen correspondeerden met de afzenders van die verzinsels…”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws