woensdag 28 september 2022

Roxeanne Hazes reageert ook op verjaardag van haar vader: Monique Westenberg vult haar aan

Ook Roxeanne Hazes brengt een boodschap naar aanleiding van de 70ste verjaardag van haar overleden vader André Hazes. Ze beschrijft bij het bericht wat de gedachte aan haar vader echt met haar doet.

“Ik koester de herinneringen. Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen. Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn.”

Ook gelooft ze dat hij haar nog begeleidt in het leven. “Ik koester wie je op mijn pad stuurt. Mijn Erik, mijn zoon en de mensen waar ik gelukkig van word. Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band. En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent. Happy birthday in heaven, daddy. Voor altijd bij me❤️???.”

Haar broer André Hazes reageert met een hartje. En ook haar ex-schoonzus Monique laat een boodschap achter: “En vergeet hem niet te bedanken dat je je knappe kop aan hem te danken hebt, want God wat lijk je op hem en Fennie daardoor ook. Gefeliciteerd met je papa, zus”.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws