vrijdag 7 oktober 2022

Royaltywatcher maakt trieste balans op: “Nederlanders zijn klaar met Willem-Alexander en Máxima”

De coronacrisis heeft ook in Nederland een impact op het dagelijkse leven. Maar voor hun vorstenpaar Willem-Alexander en Máxima lijkt er geen vuiltje aan de lucht. 

Een Nederlandse royaltywatcher zegt dat het gedrag van het koningspaar veel kwaad bloed zet bij de Nederlandse bevolking. “De Nederlanders zijn klaar met Willem-Alexander en Máxima. Ze hebben tijdens deze coronacrisis een ongelooflijke imagoschade opgelopen.”

De flaters stapelden zich op. Zo vertrok de koninklijke familie in volle crisis naar Griekenland op reis, waar ze geen afstand hielden van anderen en bij terugkeer had Willem-Alexander geen mondmasker op, hoewel dit eigenlijk wel de regel was.

Ook Máxima sloeg een flater. Op een foto is duidelijk te zien hoe ze tijdens een officiële zoom-meeting met een Senegalese minister nonchalant, zonder gêne, aan het shoppen gaat op Bol.com.

Dat het koppel zo publiekelijk hun je m’en fou houding erin wrijft, is voor veel Nederlanders een brug te ver. “De opgelopen schade is nauwelijks nog te herstellen”, zegt de royaltywatcher nog in Primo.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws