zaterdag 13 augustus 2022

RTL snoert bekend tv-koppel de mond

Frank en Rogier zijn een bekend Nederlands tv-koppel. Maar nu de bom tussen beide heren gebarsten is en ze gescheiden zijn, is het misschien wel afgelopen met hun tv-carrière. Ze mogen niets meer zeggen van hun opdrachtgever RTL.

Frank en Rogier waren onder meer een kijkcijferkanon met hun afleveringen van ‘Paleis voor een Prikkie’. Daarin vernieuwen ze het interieur van mensen die het niet zo breed hebben, dikwijls met tweedehands spulletjes.

Hetzelfde deden ze in ‘Frank en Rogier checken in’, maar dan voor bed & breakfast zaken. De reacties van de kijkers op het gedrag van Rogier deden Frank beseffen wat voor beledigende opmerkingen zijn echtgenoot op hem had. Daarmee barstte de bom en liep hun huwelijk op de klippen.

Volgens Frank voelen ze op tv nog wel de connectie, meer mag hij niet zeggen. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, vertelt hij aan De Telegraaf. Over de toekomst van de twee bij RTL is nog veel onduidelijk, schrijft Dagelijks Nederland.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws