maandag 17 januari 2022

Sabine Hagedoren onthult naast warme temperatuur slecht nieuws voor het weekend

De komende dagen blijft het nog gevoelig fris, tegen het weekend daarentegen wordt het opvallend warmer, voorspelt Sabine Hagedoren in haar weerpraatje. Maar zondag kan lokaal wel een onweer losbarsten.

“Woensdag blijft het zeer wisselvallig met buien die over het land trekken”, voorspelt Sabine Hagedoren op Eén. We mogen ons verwachten aan grote plensbuien met eventueel onweer en korrelhagel. “De temperaturen blijven nog ondermaats voor de tijd van het jaar van 7 tot 12 graden, meer niet.”

Donderdag blijft het nog een groot deel van de dag droog, maar in de late namiddag en avond komen storingen vanuit Frankrijk opzetten met regen. Met maxima rond 12 graden. In de loop van vrijdag wordt het grotendeels droog. De meeste kans op een bui zal in de voormiddag zijn. Het wordt maxima 11 graden.

“In het weekend draait de wind naar het zuiden en krijgen we warmere lucht. zaterdag gaan we dat voelen met maxima van 19 tot 20 graden. Zondag wordt een dag met mogelijk 24 graden, maar in de loop van de namiddag kan hier of daar wel een onweer losbreken”, aldus Sabine Hagedoren.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws