donderdag 1 december 2022

Sabine Hagedoren voorspelt: “Dan kunnen we proeven van de echte lente”

Zoals beloofd werd het gisteren zachter en het zonnetje kwam zelfs tevoorschijn. Ook vandaag ziet het er best aangenaam uit.

“In de loop van de dag gaan we kunnen genieten van behoorlijk wat zonnige momenten”, vertelt Sabine Hagedoren in het weerpraatje op Eén. Hoewel er wat sluier- en stapelwolken kunnen passeren, blijft het droog met temperaturen rond 14 graden.

Donderdag start met wat regen. Daarna wordt het droger met opklaringen. Er is wel nog kans op buien bij 12 graden. Vrijdag start droog, maar het zal alsmaar grijzer worden. “De regen is vooral voor ’s avonds en voor ’s nachts. Overdag halen we nog 14 graden.”

Rukwinden en lenteweer

Zaterdag kan starten met regen. Het zal gevoelig frisser zijn, niet meer dan 10 graden. “En zowel vrijdag als zaterdag staat er tijdelijk ook redelijk veel wind. Zeker op zaterdag met rukwinden tot 70 km per uur.”

“Zondag wordt het mooier en krijgen we 14 graden. Ook begin volgende week hebben we temperaturen die best aangenaam zijn met 16 graden voor maandag. Tegen dinsdag zouden we er waarschijnlijk nog wat graden mogen bijtellen. Dus dat gaat proeven naar echte lente.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws