woensdag 28 september 2022

Sandrine André doet opvallende bekentenis over mannen in haar leven: “Heeft mijn leven echt veranderd”

Sandrine André vertolkt al tien jaar de rol van Véronique in ‘Familie’. Deze week doet ze in een interview met HLN een opvallende bekentenis.

Ze vertelt onder andere hoe één zinnetje uit het scenario van ‘Familie’ heel belangrijk is geweest voor haar relatie.

“Véronique danst een dansmarathon en wint, stond er. Dat was de verhaallijn. Allemaal goed en wel, zei ik tegen de productie, maar geef me dan een dansles. Dat ik tenminste een geloofwaardige winnaar ben.”

Uiteindelijk regelde de productie een afspraak met Arend. Ze begonnen samen te dansen en hebben elkaar nooit meer losgelaten. “Dat heeft mijn leven echt veranderd: ik ben een dansopleiding gaan volgen, ik geef nu dansles met Arend en ben met Hans zelfs naar Herent verhuisd.”

Ook over de vriendschap met Arend doet Sandrine een opvallende bekentenis: ” De gesprekken die ik met Hans niet heb, heb ik met Arend. En de dingen die Hans niet graag doet – naar de Sinksenfoor gaan bijvoorbeeld – doe ik met Arend.”

“Ik heb op dat gebied twee mannen in mijn leven. Arend geeft mijn leven een balans die ik met Hans alleen niet zou hebben. Mensen die ons bezig zien, zeggen: ‘Jullie stralen zoveel liefde uit.’ Dat is ook zo”, besluit Sandrine.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws