donderdag 6 oktober 2022

Sean Dhondt geeft een update over zijn relatie na gelekte naaktfoto’s

Sean Dhondt raakte net als Stan Van Samang en Peter Van de Veire verwikkeld in een mediastorm. Ze werden in de val gelokt door ‘Eveline’ waarna er naaktbeelden van hen verspreid werden.

Zowel Sean Dhondt, Stan Van Samang als Peter Van de Veire spraken zich al uit over de feiten. Nu, enkele maanden na de heisa, vertelt Sean hoe het zit tussen hem en zijn echtgenote Allison Scott.

Allison vertrok vlak voor de feestdagen naar haar familie in Amerika. Twee maanden later is ze er nog steeds. Veel mensen trekkend daaruit hun conclusie dat het niet goed zit tussen Sean en Allison.

Sean spreekt dat tegen. Ze zijn nog steeds getrouwd. “Ze kan hier nu toch niks doen, want ze is tatoeëerder. Zo gauw ze een ‘go’ krijgt van de overheid, keert ze terug naar België om te werken”, benadrukt Sean in Het Laatste Nieuws.

Dat zou voorlopig 1 maart zijn. “Ze heeft haar verblijf bij haar familie al een paar keer verlengd. Nu ze die kans heeft: waarom niet? Het is jammer dat we nu een tijdje niet bij elkaar zijn, maar daarna pikken we de draad weer op”, aldus Sean.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws