maandag 28 november 2022

Slecht nieuws voor Andy Peelman: een verzoening met zijn vader zit er niet meer in

Acteur Andy Peelman heeft al jarenlang geen contact met zijn vader, zanger Wim Ravell. Dat hij de kans op verzoening definitief gemist heeft, is nu zeker: Ravell is op 59-jarige leeftijd overleden, meldt Het Laatste Nieuws.

Sinds 2011 trad Wim Ravell niet meer op, omdat hij met zijn gezondheid sukkelde. In 2018 kreeg hij de diagnose slokdarmkanker. Na een hele tijd verzorgd te zijn geweest door zijn vrouw Christel, is hij nu op 59-jarige leeftijd overleden.

Met zijn zoon Andy Peelman had Ravell al meer dan dertig jaar, sinds de scheiding van zijn ouders, geen contact. “Mijn moeder heeft altijd alleen voor mij gezorgd”, zei Andy Peelman enkele maanden geleden in ‘Later als ik groot ben’. “Zo veel als zij voor mij betekent, zo weinig betekent hij voor mij.”

Ondanks pogingen van zijn vader, is een verzoening er nooit gekomen. Andy heeft het daar waarschijnlijk niet zo moeilijk mee. “De dag dat ze mij zeggen dat die mens sterft, en dat klinkt heel cru, ga ik er geen traan voor laten”, zei hij nog.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws