woensdag 28 september 2022

Sofie Dumont geniet ook op reis van gastronomie, maar deze keer op een wel heel speciale plaats

Sofie Dumont en haar familie zijn op vakantie in Ibiza. Ze ondernemen daar een boottocht. Maar het is niet alleen wat dobberen op het water, ze gaan er ook heerlijk genieten van wat de zee te bieden heeft.

Aan boord is een koppel dat tijdens een leuke boottocht een lekkere maaltijd klaarmaakt voor hun gasten. Op Instagram plaatst de chef enkele foto’s, zodat haar volgers ook kunnen meegenieten of als idee meenemen op een volgende reis. 

“We zitten op een boot⚓️??. Maak kennis met Toni and Pepita van Gastro Boat Ibiza. Het liefste koppel dat jullie en je vrienden kan meenemen op een onvergetelijke en avontuurlijke reis met eten op zee. ❤️”, schrijft Sofie bij de zalige foto’s van de uitstap.

Haar volgers zijn dan ook heel dankbaar dat Sofie deze tip met hen deelt. “T is daar prachtig… en dat eten…heerlijk genieten! ???”, “Super mooie foto’s en dat zag er overheerlijk uit?Dat is echt genieten van jullie Vakantie ??”, “Ziet er super uit! Thanks for sharing ?dit moeten we onthouden voor onze girls trip”.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws