zondag 4 december 2022

Steven Van Gucht bezorgt nieuwsanker Wim De Vilder gênant moment: ‘Ik ben de kluts kwijt’

Nieuwsanker Wim De Vilder beleefde eventjes een gênant moment in Het journaal op Eén. Hij was helemaal de kluts kwijt tijdens een interview met Steven Van Gucht.

Steven Van Gucht was te gast in de nieuwsstudio en antwoordde op een vraag. “Als we te snel willen gaan versoepelen dan gaan we die trend misschien keren. Dan komen we misschien toch nog in de problemen.  Als je versoepelt moet je dat echt kunnen doen voor de komende 100 jaar en niet voor de komende maand.”

Wim De Vilder dacht dat Steven Van Gucht zich had versproken en wilde hem eventjes helpen. “Honderd jaar is natuurlijk ver vooruit kijken. Honderd dagen bedoelt u misschien”, zei hij.

Maar de viroloog had zich helemaal niet versproken. “Nee. Als we nu denken aan het openen van de cafés en restaurants, dan moet dat voor 100 jaar zijn hé”, antwoordde hij.

Wim De Vilder was even volledig de kluts kwijt. Hij kon niet meer op zijn volgende vraag komen en niet meer uit zijn woorden geraken. “En nu ben ik de kluts kwijt door uw honderd jaar”, gaf hij toe.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws