vrijdag 24 september 2021

Tanja Dexters reageert na vernietigend bewijs over zwaar drankmisbruik en matig cannabisgebruik

Tanja Dexters staat in de rechtbank terecht voor zware feiten. Ze reed zigzagend over de weg, negeerde vier rode lichten en knalde met haar Jaguar tegen een oplegger van een geparkeerde vrachtwagen. Ze liet zich opgepikken en verliet de plaats van het ongeval.

De rechtbank vroeg om een haaronderzoek te doen om misbruik van alcohol en drugs na te gaan. “U mag alles onderzoeken wat u wil. Ik heb daar geen enkel probleem mee. Ik drink niet, neem geen drugs”, beweerde Tanja Dexters toen. 

Maar het resultaat van het toxicologisch onderzoek is vernietigend voor de ex-Miss België. “Uit het haaronderzoek blijkt dat Tanja een hevige drinker is, en een matige gebruiker van cannabis”, verduidelijkt de openbare aanklager in Turnhout, schrijft Het Laatste Nieuws op vrijdag.

Tanja reageert nu op Instagram via een tekst: “Ik drink graag een glas. Enik kom gemakkelijk in de verleiding als er een feestje is en ik niet moet rijden. Maar ik ben niet verslaafd aan drank”. De rechter beslist eind mei over het lot van Tanja.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws