vrijdag 7 oktober 2022

‘The Voice’-winnares Grace geeft zware kritiek op leugens en verdraaiingen

In Het Laatste Nieuws verscheen vandaag een interview met Grace Khuabi, die dit jaar ‘The Voice van Vlaanderen’ won. De zangeres is echter helemaal niet te spreken over het resultaat.

“Het artikel dat op HLN is verschenen over mij is niet wat ik naar buiten wilde brengen”, schrijft Grace Khuabi. “Ik vind het heel jammer dat de schrijver van mijn artikel geen rekening heeft gehouden met wat ik zelf wilde.”

Het grote probleem voor haar is dat ze het niet wilde dat het artikel zou draaien rond haar negatieve ervaringen met racisme. “De mensen die mij kennen weten dat ik superpositief ben ingesteld en zelf ook vooral mijn positieve vibes met mensen mensen wil delen. Ik wil het niet enkel hebben over hoe moeilijk ik het heb”, schrijft ze.

Een vriendin op Twitter steunt haar en wijst erop dat het artikel vol leugens zit. Ze benadrukt dat Grace, in tegenstelling tot wat er geschreven is, ook vóór ‘The Voice’ al een trotse Congolese vrouw was. Bovendien staat er dat ze katholiek is, terwijl ze eigenlijk protestants is.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws