donderdag 6 oktober 2022

‘The Voice’ zorgt voor grote opschudding bij kijkers: VTM reageert

Vrijdag waren de eerste liveshows van ‘The Voice. Alle teams, dus ook de vijfde coach Laura Tesoro nam plaats naast Natalia, Niels Destadsbader, Koen Wauters en Tourist LeMC. De kijkers waren achteraf echt aangedaan door wat ze te zien hadden gekregen.

Iemand schrijft op Twitter: “Mijn mond viel open van verbazing bij het zien van ‘The Voice’ gisteren. En maar knuffelen en microfoons doorgeven. Zo erg had ik het sinds begin van corona nog niet gezien op tv. Degoutant!”

Een andere volgers zegt: “Dus events voor de gewone mens zijn beperkt tot 50 personen outdoor en door professionals. Maar in een studio van VTM gelden die regels niet? Meer dan 50 man, zelfs zonder mondmasker, tijdens de liveshows van ‘The voice van Vlaanderen’. Hallo VTM? Coronamaatregelen?”

Op het laatste bericht heeft VTM alvast een reactie gestuurd: “We treffen alle nodige maatregelen om de liveshow in een zo veilige omgeving te laten doorgaan, Lars. Er is een beperkt publiek aanwezig in kleine bubbels. De ruime studio is ook voldoende verlucht en de nodige afstand wordt steeds gerespecteerd.”

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws