donderdag 1 december 2022

Acteur Yemi Oduwale onthult geheim over rol in ‘Thuis’: “Het ging niet altijd even vlot”

Het had wel eens kunnen zijn dat Yemi Oduwale (36) zijn rol in ‘Thuis’ niet zou hebben gehad. De acteur had namelijk een immense kater tijdens zijn eerste dag. Hij vertelt erover in de podcast ‘De Thuisploeg’. 

“Mijn eerste test als Dries was de eerste scène die op beeld zou komen. En dat was een dag na een stevig feestje. Ik had gezegd: “Ik kan komen, maar ik ga misschien wel een kater hebben.””, klinkt het bij de acteur. 

In de podcast ‘De Thuisploeg’ vertelt de acteur eerlijk over zijn ervaringen bij de VRT-soap. Zijn eerste scene als Dries speelde hij met een gigantische kater. Dat verliep niet helemaal soepel. “Ik had een gigantische monoloog tekst en dat ging goed. Maar de regieaanwijzingen gingen niet altijd even vlot…”, vertelt hij in de podcast. 

Ook zijn eerste draaidag was een puinhoop. “Ik was een week naar Ibiza geweest. De dag voor de eerste opnames moest ik normaal terugkomen, maar mijn vlucht had vertraging. Uiteindelijk ben ik de dag zelf om één uur toegekomen in Charleroi”, gaat hij verder. 

Zijn mama is hem die dag van de luchthaven komen redden met alle benodigdheden.  “Ik was om twee uur in Leuven. Met mijn bagage en rechtstreeks van de luchthaven. Ik had mijn vakantiekleren zelfs nog aan. Ik was zo zenuwachtig toen”, aldus Yemi. 

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws