vrijdag 9 december 2022

‘Thuis’-actrice vecht tegen corona: Mogelijk grote gevolgen voor de seizoensfinale

Er is opnieuw slecht nieuws te melden over ‘Thuis’-actrice Leah Thys (75). Recent overleed haar echtgenoot en nu raakte bekend dat de actrice werd opgenomen in het ziekenhuis met een coronabesmetting. Haar afwezigheid kan gevolgen hebben voor het scenario van ‘Thuis’.

Leah Thys speelt al jaren de rol van ‘madame Marianne’ in de reeks ‘Thuis’. Ze is besmet geraakt met corona, schrijft VRT. Momenteel gebeuren bij ‘Thuis’ de opnames voor de seizoensfinale en uiteraard heeft de afwezigheid van actrice Leah Thys een impact op de serie.

“We moeten bekijken of we het scenario moeten aanpassen”, legt ‘Thuis’-producer Hans Roggen uit. “Iedereen van ‘Thuis’, voor en achter de schermen, leeft intussen enorm met Leah mee.”

Het is nog onduidelijk of Leah Thys besmet werd in de privésfeer of op de set. “Bij ‘Thuis’ zijn we al een jaar met een zeer strikte werkwijze aan de slag en ik merk dat die goed opgevolgd wordt. Sinds ze beschikbaar zijn, horen daar ook sneltesten bij. Die werkwijze blijven we toepassen”, reageert Hans Roggen.

Gerelateerd:

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws