zaterdag 13 augustus 2022

Tom Van Grieken begrijpt het niet: “Deze hypocrisie moet stoppen”

Voorzitter Tom Van Grieken van Vlaams Belang verwijt de regering een samenleving met twee maten en twee gewichten te creëren.

Kop van jut voor Van Grieken is Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) die aankondigde dat je deze zomer enkel met een professionele cateraar een tuinfeest mag geven.

Van Grieken vergelijkt dat met de betoging van zaterdag in Brussel rond het conflict dat zich in Israël afspeelt en waartegen met duizenden mensen betoogd werd in Brussel.

“Buiten het feit dat het belachelijk is dat je geen tuinfeest zou kunnen geven zonder een professionele cateraar, is de tegenstelling tot wat er gisteren gebeurd is in Brussel absurd groot”, klinkt het bij de voorzitter van Vlaams Belang op zijn Facebookpagina.

Van Grieken hekelt het feit dat de politie niet ingreep tijdens deze betoging. “Een verboden betoging met duizenden mensen voor een buitenlands conflict? Géén probleem, géén boetes, géén politie.”

Maar op een tuinfeest zou wel ingegrepen worden. “Een tuinfeestje? GROOT probleem zonder een cateraar… Deze hypocrisie moet stoppen. De bevolking heeft genoeg van een samenleving met twee maten, twee gewichten!”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws