zaterdag 22 januari 2022

Tom Van Grieken haalt uit in zaak Jürgen Conings: “Niemand gelooft ze nog”

Tom Van Grieken veroordeelt doodsbedreiging en geweld, maar kijkt tegelijkertijd vreemd op van de berichtgeving over Jürgen Conings.

Militair Jürgen Conings zet ons land op kop door doodsbedreigingen te uiten aan het adres van viroloog Marc Van Ranst en de regering.

Tom Van Grieken (Vlaams Belang) heeft toch zijn bedenkingen over de berichtgeving. “Doodsbedreiging en geweld horen niet in onze samenleving. Vooringenomen journalistiek links-activisme echter ook niet”, schrijft hij op Facebook.

“Is het een rechtse militair die nog niets gedaan heeft? Dan ken je via de media zijn rang, zijn naam, schoenmaat, de naam van zijn lief etc. Zijn het ‘jongeren’, die politiekantoren in brand steken, met kalasjnikov’s schieten, holebi’s in elkaar rammen? Dan zijn het via diezelfde media ‘jongeren’”, klinkt het nog.

En dat is vooral aan de kranten en televisiejournaals te wijten. “Media berichten al lang niet meer de realiteit. Ze berichten hun gewenste linkse realiteit. Niemand gelooft ze nog”, besluit Van Grieken.”

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws