maandag 28 november 2022

Van Ranst nu ook in de clinch met Nederlandse dansleraar: “Ik geef geen ‘flying fuck’ om wat je uitkraamt”

Een Nederlandse internetgoeroe gaat een Twittergesprek tussen viroloog Marc Van Ranst en dansleraar Willem Engel in Nederlandse bushokjes als affiche ophangen.

Op Twitter kreeg viroloog Marc Van Ranst het aan de stok met de Nederlandse dansleraar en coronascepticus Willem Engel.

Engel is één van de kopstukken van de Nederlandse actiegroep Viruswaarheid die niet geloven in de coronapandemie. Ze vinden de coronamaatregelen dan ook maar niks.

“Marc Van Ranst heeft het zo bont gemaakt dat hij nu extreem gehaat is”, schrijft Engel op Twitter. “Natuurlijk is hij niet alleen verantwoordelijk, maar hij heeft zeker een aandeel in de angstpandemie.”

De ondergedoken Van Ranst kon het niet laten om te reageren en dat was bijzonder scherp. “Wanneer we ooit geconfronteerd worden met een salsapandemie, ga ik met veel plezier luisteren naar wat jij als dansleraar te zeggen hebt”, reageerde Van Ranst. “Echter, op dit moment geef ik geen ‘flying fuck’ fuck om wat jij uitkraamt, en Nederland zou dat best ook niet doen.”

De Nederlandse internetondernemer Alexander Klöpping zag de discussie op Twitter passeren en organiseerde prompt een crowdfunding om het gesprek in Nederlandse bushokjes als affiches uit te hangen. In geen tijd was het totaalbedrag daarvoor bij elkaar gebracht.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws