zaterdag 21 mei 2022

VTM ontrafelt welk geheim Raven uit ‘Familie’ met zich meedraagt: Dit gaat er gebeuren

Bijna 1 jaar na zijn intrede in ‘Familie’ heeft Raven, Aaron Blommaert, een plek veroverd in de harten van de kijkers. Het vleugje mysterie rond Raven zelf wordt ontrafeld in de reeks ‘Het Geheim van Raven’.

Wie is Raven écht? In ‘Het Geheim van Raven’ komen de kijkers meer te weten over de achtergrond van Raven en waarom hij zo moeilijk mensen kan vertrouwen. In de grote seizoensfinale van vrijdag 25 juni, zal Raven plots onaangenaam bezoek krijgen, geeft VTM nog prijs. 

“Het verhaal speelt zich af in de al even mysterieuze bossen van de Ardennen. De reeks keert twee jaar terug in de tijd, naar een moment waarop er voor Raven een ingrijpende gebeurtenis plaatsvond.” 

“En die neemt de kijkers mee in een nagelbijtend verhaal. Het wordt spannend om voor deze reeks het verhaal te vertellen van Raven vóór hij in Familie opdook”, vertelt Aaron Blommaert, die Raven speelt. 

‘Het Geheim van Raven’: vanaf vrijdag 25 juni meteen na de seizoensfinale, nadien de hele zomer lang elke vrijdag om 12.00 een nieuwe aflevering op VTM GO

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws