zondag 4 december 2022

Yolanthe Cabau dolenthousiast: “This is sooo cool!”

Actrice Yolanthe Cabau heeft een nieuwe film uit. En wat voor één. ‘Just Say Yes’ is gemaakt voor Netflix en is nu wereldwijd een hit aan het worden.

Yolanthe Cabeau zelf is uiteraard supertrots op de prestatie van deze film. “We hadden zoveel plezier met het maken van deze film! Maar we hadden nooit verwacht dat het zo groot zou worden! We zijn nummer 1 in veel landen en nummer 5 wereldwijd op Netflix!!! Dit is zooo cool!!! Dank u allen voor de liefde en steun ?.

Het verhaal gaat over een programmamaakster die gedumpt wordt door haar lief, een nieuwe collega krijgt, ondergaat een make-over en komt in allerlei bizarre situaties terecht. Dat verhaal vertelt ze aan een wildvreemde. 

Yolanthe Cabau is een Nederlandse actrice die ook een heel hoog glamour babe-gehalte heeft. Opvallend in de film is haar make-over.

Van saai meisje naar vamp. En dat heeft ze heeft ze heel goed gedaan. De film heeft alles: romantiek, drama, humor, onverwacht scenario, … zeker de moeite om te kijken. Hieronder vind je de trailer van de film.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws