dinsdag 24 mei 2022

Zanger Marco Borsato onthult bij Joe waarom hij niet wil samenwonen met Leontine

Marco Borsato en Leontine lijken elkaar opnieuw gevonden te hebben. Ze daten momenteel met elkaar. Bij Joe onthult Marco ook waarom ze nog niet opnieuw samenwonen.

Marco Borsato was te gast bij radiozender Joe. Natuurlijk waren Anke Buckinx en Sven Ornelis benieuwd hoe het nu gaat tussen hem en Leontine. “We hebben het op dit moment ontzettend leuk.” Met dat antwoord neemt Anke geen genoegen: “Maar dat heb je overal al gezegd”.

“Hoe moet ik dat nu zeggen. We hebben weer een soort van verkering. We zijn heel voorzichtig. Het nadeel is dat het natuurlijk onmiddellijk opvalt. Ik straal, ik heb het naar mijn zin. Leontine haar ogen glanzen.”

Terug gaan samenwonen doen ze voorlopig niet. “Ik vroeg haar destijds na drie maanden al ten huwelijk en na dat jaar zijn we getrouwd en was ze ook meteen zwanger. We hebben dan snel na elkaar drie kinderen gekregen.” 

“Wij hebben dus eigenlijk nooit gedate met elkaar. Het gekke is dat we elkaar al 25 jaar kennen, maar alles is nu nieuw en anders, maar ook vertrouwd en veilig, dat maakt dat ik op kussentjes loop.” 

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws